Muffinki Kukurydziane Pomarańczowo-Imbirowe
Muffinki kukurydziane pomarańczowo-imbirowe wymagają ok. 28 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, skórkę pomarańczową, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj Babeczki Kukurydziane Z Gruszką I Kandyzowanym Imbirem, Muffinki Kukurydziane Pomarańczowe, oraz Babeczki Kukurydziane I Pomarańczowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
. Lekko łyżka mąki i mąki kukurydzianej do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier i sodę oczyszczoną połączyć w średniej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
W misce połączyć maślankę i 6 kolejnych składników; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotnego. Ciasto łyżka do 12 Muffin kubki pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 18 minut lub do momentu, gdy muffinki powrócą po dotknięciu lekko na środku.
Natychmiast wyjmij muffinki z patelni; umieść na drucianym stojaku.