Muffinki Dyniowe Matowe
Matowe babeczki z dyni mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 209 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, Funt ciasto mix, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Frosted Carrot Mini Muffins, WW 2 Punkty - Muffinki Z Chlebem Bananowym, oraz Ciasto Dyniowe Matowe.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć mix ciasto, Dynia, jajka, woda, przyprawa pumpkin pie i soda oczyszczona; pokonać na niskiej prędkości przez 30 sekund. Beat na nośniku przez 2 minuty.
Napełnij smarowane lub wyłożone papierem kubki muffinowe dwie trzecie pełne.
Piec w temperaturze 350° przez 18-22 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
W razie potrzeby posypać orzechami pekan. Przechowywać w lodówce.