Babeczki czekoladowo-Cukiniowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz banana, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 4586 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Bez Tłuszczu Czekoladowe Muffinki Z Cukinią, Czekoladowe Muffinki Z Cukinią, oraz Czekoladowe Muffinki Z Cukinią.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. smaruj patelnię muffin i odstaw na bok. Jeśli używasz papierowych wkładek, lekko spryskaj wnętrze wkładek sprayem do gotowania, aby zapobiec przyklejeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Mąkę, kakao, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i cynamon ubić razem. W innej misce, śmietankowy puree bananowe z muflonem i cukrem (użyj dodatkowej 1/2 szklanki na bardzo słodką, deserową babeczkę).
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Puree Bananowe
Aromat Klonowy Do Smaku
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Dodaj w sojowej, wanilia, cukinia i wszelkie inne opcjonalne dodatki, które mogą ci się spodobać, takie jak wegańskie chipsy czekoladowe lub posiekane surowe orzechy włoskie. Mieszać aż do równomiernego połączenia.
Dodaj mieszankę mąki do mokrej mieszanki w 3-4 partiach i mieszaj, aż się połączą. Łyżka ciasto do smarowanej muffin patelni i piec 18-25 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty.Uwaga szefa kuchni: te babeczki dobrze przechowują się zarówno w lodówce, jak i zamrażarce , a cukier surowy w tym przepisie można zmniejszyć do 1/2 szklanki.Informacje Żywieniowe