Muffinki czekoladowe z olejem kokosowym

Muffinki czekoladowe z olejem kokosowym
Czekoladowe muffinki z olejem kokosowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 9 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli, sody oczyszczonej, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffiny Czekoladowo-Kokosowe, Muffiny Czekoladowo-Kokosowe, oraz Muffiny Czekoladowo-Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia 9 kubków muffin z wkładkami papierowymi. Jeśli robisz duże muffinki, linia 4 lub 5 filiżanek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól wymieszać w misce. Po dobrze wymieszaniu wymieszać z proszkiem kakaowym i odparowanym sokiem z trzciny cukrowej (lub cukrem lub substytutem cukru). Wymieszać z czekoladą chips.In miskę do miksowania, ubić razem olej kokosowy i jajko. Po dobrze wymieszaniu stopniowo ubijaj w maślance i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Wyparowanej Trzciny CukrowejSok Z Wyparowanej Trzciny Cukrowej
2 Opakowania (po 1 Uncja) Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Toffi Błyskawicznej2 Opakowania (po 1 Uncja) Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Toffi Błyskawicznej
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dodać suchą mieszaninę do mokrej mieszaniny i mieszać aż do wymieszania.Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin. Powinien pojawić się prawie na szczycie każdej filiżanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
4
Piec na centralnym stojaku przez 22 minuty lub do momentu, gdy babeczki pojawią się ustawione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Niech ostygnie w puszce muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
TrudnośćŚredni
Gotowe W32 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn