Muffinki czekoladowe z olejem kokosowym
Czekoladowe muffinki z olejem kokosowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 9 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli, sody oczyszczonej, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffiny Czekoladowo-Kokosowe, Muffiny Czekoladowo-Kokosowe, oraz Muffiny Czekoladowo-Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia 9 kubków muffin z wkładkami papierowymi. Jeśli robisz duże muffinki, linia 4 lub 5 filiżanek.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól wymieszać w misce. Po dobrze wymieszaniu wymieszać z proszkiem kakaowym i odparowanym sokiem z trzciny cukrowej (lub cukrem lub substytutem cukru). Wymieszać z czekoladą chips.In miskę do miksowania, ubić razem olej kokosowy i jajko. Po dobrze wymieszaniu stopniowo ubijaj w maślance i wanilii.
Dodać suchą mieszaninę do mokrej mieszaniny i mieszać aż do wymieszania.Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin. Powinien pojawić się prawie na szczycie każdej filiżanki.
Piec na centralnym stojaku przez 22 minuty lub do momentu, gdy babeczki pojawią się ustawione.
Niech ostygnie w puszce muffin.