Muffinki Czekoladowe Espresso
Muffinki z czekoladą Espresso mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 39 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, jajka, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 786 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Muffinki Espresso, Muffinki Z Czekoladą Espresso, oraz Czekoladowe Karmelowe Muffiny Espresso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. Spryskaj standardową puszkę na muffinki nieprzywierającym sprayem. Mąkę, kakao, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól przesiać do średniej miski; odstawić. W dużej misce, ubij cukier z jajkami do światła, o 30 sekund.
Ubić w oleju, mleku, wanilii i espresso do połączenia.
Ubić suchą mieszankę na mokrą mieszankę, aż do połączenia. Wymieszać 1 szklankę chipsów.
Równomiernie podzielić ciasto między kubki muffin i posypać pozostałymi frytkami.
Piec do zestawu, 17 do 19 protokół.
Niech muffinki ostygną na patelni 15 minut, a następnie wyjąć muffinki z puszki i umieścić na stojaku z drutu do ostygnięcia.