Cukinia-czekoladowe muffinki mogą być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 11 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś mielony cynamon, jajko, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Muffinki Czekoladowe Z Cukinią, Muffinki Czekoladowe Z Cukinią, oraz Muffinki Cukiniowo-Czekoladowe podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce połączyć mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, cynamon i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Cynamon
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
2
Połączyć jajko, olej, mleko, sok z cytryny i wanilia; dobrze wymieszać. Wymieszać z suchymi składnikami aż do zwilżenia. Złóż cukinię, chipsy czekoladowe i orzechy włoskie. Napełnij nasmarowane lub wyłożone papierem kubki na muffinki w dwóch trzecich pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Sok Z Cytryny
Cukinia
Wanilia
Orzechy Włoskie
Mleko
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
3
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do testu muffinek.