Muffinki angielskie z masłem Boczkowym

Muffinki angielskie z masłem Boczkowym
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 286 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz paski boczku, do 6 babeczek, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki Angielskie Z Masłem Boczkowym, Muffinki Angielskie Z Bekonem I Serem, oraz Pełnoziarniste angielskie muffinki z truskawkami, masłem orzechowym, masłem Nutella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, połączyć masło i musztardę; wymieszać z boczkiem. Babeczki angielskie tostować, posmarować masłem boczkowym. Przechowywać w lodówce resztki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
½ łyżeczki Soli½ łyżeczki Soli
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn