Mrożony Jogurt Z Sosem Rumowo-Rodzynkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj mrożonego jogurtu z sosem Rumowo-Rodzynkowym. Ten przepis służy 6 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz aromat rumu, mąkę, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rum-Rodzynki Mrożony Jogurt, Mrożony jogurt z gotowanym rumem rodzynki gruszki, oraz Wyznanie # 77: jestem uzależniony od mrożonego jogurtu ... Grecki mrożony jogurt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w małym rondlu na średnim ogniu; gotować 3 minuty lub aż margaryna topi, mieszając od czasu do czasu.
Mąkę i mleko połączyć w małej misce; wymieszać trzepaczką.
Dodać mieszaninę mleka i rodzynki do patelni i dobrze wymieszać. Gotować 5 minut lub aż gruby, stale mieszając.
Wyjąć z ognia; wymieszać z aromatem rumu.
Podawać na mrożonym jogurcie.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Mrożony deser świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "