Mrożone Ciasteczka Cytrynowe
Mrożone ciasteczka cytrynowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz tęczową posypkę, skórkę z cytryny, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Mrożone Ciasteczka Cytrynowe, Mrożone Ciasteczka Cytrynowe, oraz Mrożone Cytrynowe Ciasteczka Tulipanowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesuń piekarnik do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Linia dwie duże blachy do pieczenia z pergaminem. Odstawić.
W średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól. Odstawić.
W dużej misce lub misce miksera stojącego, połączyć masło i cukier, ubijając na średniej prędkości, o 3 protokół. Beat w jajkach, jeden po drugim, aż tylko połączone.
Wymieszać w mieszaninie mąki, ubijając do połączenia, następnie dodać skórkę, wanilię i ekstrakt z cytryny, ubijając do całkowitego połączenia. Przykryć i schłodzić ciasto przez 1 godzinę.
Łyżka heaping łyżki schłodzonego ciasta i zwinąć w piłkę z rąk.
Umieść na przygotowanych blach do pieczenia pozostawiając kilka centymetrów pomiędzy ciasteczkami, aby umożliwić rozprzestrzenianie.
Piec, aż ciasteczka są ustawione, a krawędzie są złotobrązowe, około 13-15 minut. Ostudzić ciasteczka na patelni przez 2 minuty, a następnie przenieść do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
W średniej misce ubij cukier, sok z cytryny i ekstrakt z wanilii.
Umieść stojaki z drutu na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia (można ponownie użyć pergaminu z pieczenia ciastek) zanurzyć szczyty ochłodzonych ciastek w lukrze, a następnie powrócić do stojaka drutu, aby umożliwić im wyschnięcie. Top z posypką, w razie potrzeby.
Pozostawić do wyschnięcia całkowicie przed podaniem, około 15 minut. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni.