Mostek Wołowy Z Grilla
Przepis Barbecue mostek wołowy może zaspokoić Amerykański głód w przybliżeniu 10 godzin i 15 minut. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 427 kalorii, 32G białka, oraz 12g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oryginalny sos barbecue, cebulę, bułki kaiser i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mostek Wołowy Z Grilla, Grill Duszony Mostek Wołowy, oraz Łatwy Mostek Wołowy Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mięso umieścić w wolnej kuchence, pokroić na 2 kawałki, jeśli to konieczne, aby dopasować; top z żółtą cebulą i sosem barbecue. Pokrywa z pokrywką. Gotować na niskim 10 do 12 godzin (lub na wysokim 5 do 6 godzin).
Mięso wyjąć z wolnej kuchenki; pokroić w cienkie plasterki. Powrócić do powolnej kuchenki; delikatnie wymieszać.
Połącz mieszankę coleslaw, dressing i zieloną cebulę.
Mięso podawać z surówką i roladkami na boku. Lub napełnij bułki mieszanką mięsną i surówką tuż przed podaniem.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Peter Lehmann Barossan Shiraz z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Peter Lehmann Barossan Shiraz]()
Peter Lehmann Barossan Shiraz
Stworzony przez następne pokolenie winiarzy Petera Lehmanna, Barossan prezentuje wspaniałe owoce pochodzące z wielu legendarnych subregionów w dolinie Barossa.Winiarze zidentyfikowali różne interpretacje tej klasycznej odmiany, aby płynnie ze sobą łączyć, zapewniając złożone i warstwowe wino o intensywności i elastyczności owoców. Uniesione aromaty wiśni i ponurych ciemnych owoców płynnie łączą się ze słodką czekoladą i nutą mokki. Intensywne, obfite i pełne wino z delikatnymi taninami i miękkim, elastycznym wykończeniem.To bogate i odważne wino doskonale uzupełnia smaki wolno pieczonego mięsa z grilla, takiego jak stek Wagyu.