Morton Thompson Indyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.87 za porcję. Jedna porcja zawiera 1310 kalorii, 132g białka, oraz 52g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną kolendrę, ząbki czosnku, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Morton ' s Steakhouse krewetki Alexander, Ciasto marchewkowe Pani Thompson, oraz Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 260°. posiekaj dobrze zarezerwowanego indyka fat.In mały rondel ustawiony na umiarkowanym ogniu, połącz zarezerwowany tłuszcz z 1/2 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, aż cała woda wyparuje i pozostanie tylko czysty tłuszcz i małe kawałki ciała stałego.Zapasowy tłuszcz do farszu.Doprawić wnętrze indyka solą i pieprzem.Natrzeć skórę olejem i doprawić solą i pieprzem.Przygotować podroby do fastrygowania cieczy. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez cały czas do fastrygowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Tłuszcz Z Indyka
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1
Połącz wszystkie składniki wymienione powyżej.Przygotuj miskę bułki tartej i gotowanego mięsa mixture.In bardzo duża miska połącz składniki ze wszystkich trzech misek wymienionych powyżej.
Mieszaj, aż bolą cię przedramiona i nadgarstki. Następnie wymieszaj go jeszcze. Teraz wrzuć go na tyle, aby nie był już grubą masą.").Luźno wypchaj indyka.Wypchaj jamę szyi i uszyj zamknięte otwory.Wiązanie nóg together.In osobna miseczka: zrobić pastę ze składników wymienionych powyżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Połącz wszystkie składniki na pastę w misce, dodając wystarczającą ilość mąki, aby utworzyć grubą paste.In duża otwarta patelnia do pieczenia ze stojakiem: ułóż bok piersi indyka w dół na stojaku, siedząc w płytkiej patelni do pieczenia.Uwaga: stale dodawaj wodę do dna patelni, aby kapanie nie paliło i włącz alarm dymu! Nie sądzę, żeby Morton musiał się o to martwić,ale na pewno musimy!Rozgrzej piekarnik do 50
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Wyjąć z piekarnika.Teraz, gdy jest ładny i brązowy, używając ciasta lub pędzla pokryj indyka całkowicie pastą - w każdym zakamarku.Obniżyć temperaturę pieca do 163°.To gotującą się ciecz do fastrygowania, nadal dodawać cydr i wodę i zmniejszać, aż cały cydr zostanie dodany.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Duże Zielone Jabłko
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Zdjąć z ognia, ale utrzymać ciepło na górze pieca. * To jest twój płyn do fastrygowania.Piecz ptaka, fastrygując go często, (oryginalny przepis mówi co 15 minut) przez 4 1/2 do 5 godzin, lub aż natychmiastowy termometr mięsa czyta 180 do 185 w udzie; 170 w piersi i 160 w farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
9
Pozostaw na co najmniej 15 do 20 minut, przed oderwaniem skorupy / skóry.Zrób sos jak zwykle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki