Mortadella i ser Panini
Mortadellan i ser Panini zajmuje ok. 20 minut od początku do końca. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 11g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Mieszanka scallion, musztarda dijon, chrzan, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Panini z Mortadellą, marynowaną czerwoną cebulą i postarzanym Provolone, Mortadellan i chleb z serem Cheddar, oraz Chleb z serem i Mortadellą.
Instrukcje
W małej misce, połączyć jogurt z szalotki, chrzan i musztardę. Doprawić solą.
Rozgrzej prasę panini lub patelnię.
Posmaruj obie strony każdego kromki chleba olejem. Ułóż 4 kromki chleba na powierzchni roboczej i rozłóż jogurtem chrzanowym.
Warstw mortadella i Robiola na wierzchu i zamknąć kanapki z pozostałymi 4 kromkami chleba. Ustaw je na rozgrzanej prasie lub patelni. Jeśli używasz patelni, top panini z dużą blachą do pieczenia i zważyć z ciężkimi puszkami. Gotować panini na umiarkowanym ogniu, aż rumiane i chrupiące na zewnątrz: 3 minut w prasie, 3 minut na stronie na patelni.
Panini przeciąć na pół i podawać na gorąco.