Morelowo-Ananasowe Słodkie Żeberka
Ten przepis służy 6 i kosztuje 2 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 3 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz żebra z powrotem dziecka, rib rub, rib płyn przyprawa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Kotlety wieprzowe lub żeberka wieprzowe z sosem morelowo-ananasowym, Żeberka Sweet Temptation: Tamaryndowca-Szkliwione Żeberka Zapasowe, oraz Pyszne Żeberka Morelowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń cienką membranę z tyłu każdej płyty, krojąc w nią, a następnie ściągając ją. (To sprawi, że żeberka będą bardziej delikatne.) Obficie nanieść Rib Dry Rub po obu stronach żeber, delikatnie naciskając, aby przylegać.
Zapal jedną stronę grilla, podgrzewając do 250 (niskiego) ciepła; pozostaw drugą stronę nieoświetloną.
Umieść płyty, mięso boki do góry, nad nieoświetloną stroną i grilluj, przykryte pokrywą grilla, 2 godziny i 15 minut, utrzymując temperaturę wewnątrz grilla między 225 a 25
Umieść każdą płytę, od strony mięsa w dół, na dużym kawałku wytrzymałej folii aluminiowej. (Folia powinna być wystarczająco duża, aby całkowicie owinąć płytę.)
Wlać 1/2 szklanki żeber płyn przyprawy na każdej płycie. Szczelnie owinąć każdą płytę w folię. Powrót płyty do nieoświetlonej stronie grilla. Grill, przykryty pokrywą grilla, 1 godz.
Usunąć płyty, rozpakować i wyrzucić folię.
Szczotka Słodka glazura Barbecue po obu stronach płyt. Płyty grillowe, pokryte pokrywą grilla, na nieoświetlonej stronie grilla 15 minut lub do karmelizacji.