Morelowe Przekąski Owocowe
Apricot Fruit Snacks to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka moreli, cukru, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Domowe żelkowe przekąski owocowe (zdrowe przekąski dla dzieci), Wegańskie Żelkowe Przekąski Owocowe, oraz Jak zrobić domowe przekąski z owocami do żucia.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 175 lub najniższej temperatury na termostacie piekarnika.
Połącz pierwsze 3 składniki w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować 5 minut lub aż morele będą miękkie i cukier rozpuszcza.
Umieścić mieszaninę moreli w robocie kuchennym i proces do gładkiej.
Wlać puree z moreli do galaretki o wymiarach 15 x 10 cali pokrytej sprayem do gotowania, równomiernie rozprowadzając.
Umieść patelnię w piekarniku, pozostawiając drzwi częściowo otwarte.
Piec w 175 przez 8 godzin lub do wyschnięcia i skóry (nie zamykać całkowicie drzwi).
Skórki skórki off patelni; ostudzić całkowicie na stojaku z drutu.
Zwiń skórę; przechowywać w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.