Morelowa żurawinowa Pan de Higo
Morelowa żurawinowa Pan de Higo to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 10. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Mieszanka żurawiny, migdałów, moreli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 20 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 48 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chutney żurawinowo-Morelowy, Morelowy Chleb Żurawinowy, oraz Muffinki Morelowo-Żurawinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325ºF.
Rozłóż migdały na blasze do pieczenia i tosty, aż pachnące, o pięć do dziesięciu minut.
Przenieść pozostałe migdały do robota kuchennego i proces do drobno zmielone.
Zmielone migdały przełożyć do dużej miski.
Połącz figi, morele i żurawinę w robocie kuchennym i pulsuj, aż drobno posiekasz.
Przenieść owoce do miski z migdałami. Wymieszaj nasiona sezamu, nasiona anyżu, zmielone goździki, cynamon i miód.
Dodaj brandy jedną łyżkę na raz i mieszać aż do wchłonięcia. Mieszanina powinna być wystarczająco wilgotna, aby utworzyć duże grudki.
Podzielić mieszaninę między 10 filiżanek standardowej 12-filiżanki Muffin cyny, naciskając z tyłu łyżki. Naciśnij jeden migdał do środka każdego ciasta.
Odstawić ciasto na dwa dni w temperaturze pokojowej. Pod koniec drugiego dnia, Uruchom cienki nóż wokół krawędzi każdego ciasta, aby je uwolnić. Zawiń każde ciasto w folię i przechowuj w temperaturze pokojowej do jednego miesiąca.