Montana Rosyjski Czarny Chleb
Przepis Montana rosyjski czarny chleb jest gotowy w około 3 godziny i 35 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni wschodnioeuropejskiej. Ten przepis służy 10. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka kminku, mąki chlebowej, kakao w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Rosyjski Czarny Chleb, Rosyjski Czarny Chleb, oraz Rosyjski Czarny Chleb.
Instrukcje
Mąkę chlebową pełnoziarnistą, mąkę żytnią, kakao w proszku, mąkę chlebową, kiełki pszenicy, kminek, drożdże, piwo, kawę, ocet, oliwę z oliwek, miód, melasę, sól morską i cebulę w proszku umieścić w maszynie do chleba w kolejności sugerowanej przez producenta. Ustaw chleb maszyna do ugniatania cyklu.
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Wyjąć ciasto z maszyny do chleba i uformować w rustykalny bochenek na przygotowanej blasze do pieczenia. Zrób szczeliny na bochenku w formacji krzyżowej.
Odstawić ciasto na 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 395 stopni F (202 stopni C).
W małej misce ubić białko i ciepłą wodę.
Miksturę białka jajka wymieszać z wierzchem bochenka.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż chleb jest gotowane przez, 45 do 50 minut. Schłodzić chleb na drucianym stojaku przez 1 godzinę przed podaniem.