Monster Cookie Pops
Przepis Monster Cookie Pops jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 634 kalorie, 17g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 75 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś waniliową bitą gotową lukier, dekorowanie lukru, cukierki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Silly Monster Cookie Pops, Monster Cookies na cześć ciasteczkowego potwora (i nowej współpracy z HBO Ulicy Sezamkowej!), oraz Monster Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Pokroić ciasto na ciasteczka na 14 plastrów, 1/2 cala grubości.
Rzuć każdy kawałek w piłkę. Na nieprzetworzonym arkuszu ciastek ułóż 7 kulek ciasta ciastek w okręgu 3 cale od siebie i 2 cale od krawędzi. Bezpiecznie włóż 1 kij rzemieślniczy do każdej kulki, z końcem skierowanym w kierunku środka arkusza ciastek. Powtórz z innym arkuszem cookie i pozostałymi 7 kulkami ciasta.
Piec 12 do 15 minut lub do złotego koloru. Schłodzić 2 minuty; wyjąć z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W międzyczasie podziel lukier na 4 miseczki. Pozostaw 1 miskę lukier biały; kolor Pozostałe miski z fioletowy, zielony i niebieski barwników spożywczych. Frost cookie pops; udekoruj lukrem i cukierkami, aby utworzyć twarze potworów.