Mojo Turkey Tacos
Mojo Turkey Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, salsę butelkowaną, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Garlicky Shrimp-Cilantro Tacos (Tacos de Camarones al Mojo de Ajo), Tacos de Camarones al Mojo de Ajo (Sautéed Shrimp Tacos), oraz Mojo Pork Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą trzepaczki wymieszać pierwsze 7 składników (przez kwaśną śmietanę) w małej misce. Wrzuć z indykiem. Odstawić.
Podgrzać tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Łyżka 1/4 szklanki mieszanki indyka na każdej tortilli. Następnie udekoruj każdą tortillę 2 łyżkami odsączonej i opłukanej czarnej fasoli, 1 łyżką salsy butelkowanej, 2 łyżkami rozdrobnionej sałaty lodowej, 1 łyżką rozdrobnionego sera i 1 łyżką obranego awokado pokrojonego w kostkę.
Fold tortilla wokół mieszanki Taco i służyć.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Cuvaison Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."