Mocha Mousse Angel Food Cake z czekoladową bitą śmietaną

Mocha Mousse Angel Food Cake z czekoladową bitą śmietaną
Mocha Mousse Angel Food Cake z czekoladową bitą śmietaną to bezglutenowe deser. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. 55 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka jednego pre-made Angel food cake dowolnego rodzaju, śmietana do ubijania, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Angel Food Cake z jagodami i bitą śmietaną, Angel Food Cake Z Truskawkami I Bitą Śmietaną, oraz Angel Food Cake With Heath Bar Bita Śmietana Lukier.

Instrukcje

1
Przygotuj ciasto Angel food zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)
2
Ochłoń. Ząbkowanym nożem pokrój go na trzy równe warstwy.Przygotuj mus. Wrzucamy wrzącą wodę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
3
Dodać kawę i wymieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
4
Dodaj krem z prawoślazu i ubijaj, aż się zmiksuje i będzie gładka. Złóż ubitą polewę.Ułóż 9-calową okrągłą patelnię springform z folią i umieść pierwszą warstwę ciasta z anielskim jedzeniem na patelni. Być może będziesz musiał go trochę zgnieść.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Na ciasto rozprowadzić około 1/2 musu z mocha. Wierzch drugą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MochaMocha
6
Dodaj pozostały mus z mokki. Wierzch z pozostałą warstwą angel food cake. Przykryć ciasto folią i całość włożyć do zamrażarki na około 3 godziny lub do frozen.As jak tylko włożysz ciasto do zamrażarki, śmiało i zacznij przygotowywać czekoladową bitą śmietanę, ponieważ mieszanka czekoladowa wymaga też trochę czasu na chłodzenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
MochaMocha
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
7
Cukier, kakao w proszku, mleko, kawa w proszku i śmietana z kamienia nazębnego ubić w misce miksera stojącego na gładką masę. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone, około 1 godziny lub do 4.Ustaw miskę miksera z powrotem na mikserze i z mocowaniem trzepaczki, ubijaj na średnim poziomie, stopniowo dodając śmietanę. Kontynuuj bicie, zwiększając nieznacznie prędkość, aż sztywne szczyty zaczną się formować-uważaj, aby nie przesadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Wyjmij zamrożone ciasto z zamrażarki i odblokuj boki patelni. Obrać folię i ustawić zamrożone ciasto na tacy ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Na całe ciasto rozprowadzić bitą śmietanę czekoladową. Będziesz miał mnóstwo czekoladowej bitej śmietany i możliwe, że nawet trochę zostało. Ciasto przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Ciasto świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn