Mocha Marble Fudge

Mocha Marble Fudge
Ten przepis służy 64. Jeśli 16 centów za porcję spada w Twoim budżecie, Mocha Marble Fudge może być niesamowitym bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, granulek kawy, mleka skondensowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasto Marmurowe Z Orzechami Laskowymi Mocha Z Ganache Z Kwaśną Śmietaną Mocha, Ciasto Mocha Fudge Bundt z polewą Mocha Fudge, oraz Bochenek Marmurowy Mocha dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dolna linia i boki 8-lub 9-calowej kwadratowej patelni z folią, pozostawiając folię zwisającą 2 przeciwległe strony patelni; folię smarować masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
2
W 2-quart nonstick rondel, wymieszać 3/4 szklanki mleka i espresso w proszku. Wymieszać z białymi wiórkami do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Kawałki Do PieczeniaKawałki Do Pieczenia
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Podgrzać na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wióry zostaną stopione i mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
4
Rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
W tym samym rondlu, wymieszać pozostałe mleko, chipsy czekoladowe i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
WaniliaWanilia
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Podgrzać na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wióry zostaną stopione i mieszanina będzie gładka. Wrzuć łyżki na warstwę espresso. Mieszanka wirowa z nożem stołowym. Delikatnie naciśnij ręką, aby wygładzić wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do ochłodzenia i firmy.
8
Zdjąć z patelni, używając folii do podnoszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
9
Pokroić na 1-calowe kawałki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia0
Magazyn