Mocha Marble Fudge
Ten przepis służy 64. Jeśli 16 centów za porcję spada w Twoim budżecie, Mocha Marble Fudge może być niesamowitym bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, granulek kawy, mleka skondensowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasto Marmurowe Z Orzechami Laskowymi Mocha Z Ganache Z Kwaśną Śmietaną Mocha, Ciasto Mocha Fudge Bundt z polewą Mocha Fudge, oraz Bochenek Marmurowy Mocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dolna linia i boki 8-lub 9-calowej kwadratowej patelni z folią, pozostawiając folię zwisającą 2 przeciwległe strony patelni; folię smarować masłem.
W 2-quart nonstick rondel, wymieszać 3/4 szklanki mleka i espresso w proszku. Wymieszać z białymi wiórkami do pieczenia.
Podgrzać na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wióry zostaną stopione i mieszanina będzie gładka.
W tym samym rondlu, wymieszać pozostałe mleko, chipsy czekoladowe i wanilii.
Podgrzać na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wióry zostaną stopione i mieszanina będzie gładka. Wrzuć łyżki na warstwę espresso. Mieszanka wirowa z nożem stołowym. Delikatnie naciśnij ręką, aby wygładzić wierzch.
Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do ochłodzenia i firmy.
Zdjąć z patelni, używając folii do podnoszenia.
Pokroić na 1-calowe kawałki.