Mocha Cream Puffs
Mocha Cream Puffs może być właśnie napojem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 4G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 49 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, wodę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na łyżeczkę 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Mocha Cream Puffs, Mocha Laskowe Ciasto Marmurowe Z Mocha Śmietana Ganache, oraz Chocolate Cream chrupki z bitą śmietaną i truskawkami / Happy Birthday Becca podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu zagotować wodę, masło i sól.
Dodaj mąkę od razu i mieszaj, aż powstanie gładka kulka.
Zdjąć z ognia; odstawić na 5 minut.
Dodać jajko; ubić, aż mieszanina będzie gładka i błyszcząca.
Upuść ciasto na cztery kopce 3 w. od siebie na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 425° przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
Zdejmij zaciągnięcia do stojaka drucianego. Natychmiast podzielić chrupki otworzyć; zdjąć blaty i odstawić. Miękkie ciasto wyrzucić od środka. Fajne chrupki.
Do nadzienia, w małym rondlu, połącz 3 łyżki śmietany, chipsy czekoladowe, cukier i sól. Gotuj na małym ogniu, aż wióry się stopią; mieszaj, aż się zmieszają.
Zdjąć z ognia; stopniowo mieszać wanilię, kawę i pozostałą śmietanę.
Przełożyć do małej miski. Przechowywać w lodówce do schłodzenia. Beat napełniania aż sztywne. Napełnij kremowe chrupki tuż przed podaniem; wymień blaty. Kurz z cukrem cukierniczym.