Mmmmmango Tarta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Mmmmmango tarta. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.03 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 434 kalorie. Mieszanka mango, masło, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Tarta Wiśniowa Tarta Czekoladowa, Miodowo-tarta Wiśniowa Glazurowana łosoś z rustykalną tartą wiśniową salsą, oraz Milk Tart layer cake-ciasto waniliowe z nadzieniem z kremu Milk Tart.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Roztopić 1/4 szklanki (4 łyżki.) masło; wymieszać z okruchami wafli aż do wymieszania. Naciśnij na dolnej i górnej stronie 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem.
W międzyczasie wymieszaj cukier i skrobię kukurydzianą w średnim rondlu. Stopniowo ubijać w wodzie aż do wymieszania. Zagotować na średnim ogniu; gotować 5 min., ciągle mieszając.
Dodać suche mieszanki żelatynowe; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodać pozostałe masło, wymieszać do rozpuszczenia. Przechowywać w lodówce 30 min. lub aż lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Wlać do skorupy. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy.
Uruchom nóż wokół tart poluzować od krawędzi patelni; zdjąć obręcz. Dżem mikrofalowy w misce do mikrofalówki na wysokiej 15 sek. ułóż plastry mango na tarcie; pędzel z dżemem.