Mleczko migdałowe Blanc Manger z puree truskawkowym
Mleczko migdałowe Blanc Manger z puree truskawkowym może być właśnie tym napojem, którego szukasz. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 67 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mleko migdałowe, cukier, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Strawberry Almond Milk Shake, Truskawkowe Mleko Migdałowe Chia Budyń, oraz Truskawkowe Mleko Migdałowe Chia Budyń dla podobnych receptur.
Instrukcje
Truskawki posiekać i włożyć do miski bezpiecznej dla mikrofalówki.Wymieszać 2 łyżki cukru i sok z cytryny.Przykryć folią i kuchenką mikrofalową na 1 minutę.Odkryć, ostudzić, a następnie przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do use.In rondel, połączyć skrobię kukurydzianą, 2 łyżki cukru i migdałów plus.Wymieszać i podgrzać na średnim ogniu i gotować stale mieszając. Gdy mieszanina zaczyna się zagęszczać, wyłącz ciepło (10-12 minut).
Wlać mieszaninę do każdej porcji filiżanki lub miski.
Ostudzić w temperaturze pokojowej przez 10-15 minut. Następnie przechowywać w lodówce przez 2-2, 5 godziny lub do zestawów.Po podaniu łyżkę soku z puree truskawkowego i rozłóż na żłobie.
Na wierzch ułożyć truskawki.