Miłośnik Kawy Kokosowej

Miłośnik Kawy Kokosowej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc daj miłośnikowi kawy kokosowej szansę. Ten przepis służy 15 i kosztuje 32 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 2G białka, oraz 18g tłuszczu. 803 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mleko waniliowe, kawę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Coffee Lover ' s Coffee Cake, Zestaw dla miłośników kawy, oraz Ciasteczka dla miłośników kawy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350ºF.In mały kubek, połączyć alternatywę mleka i octu. Zestaw aside.In dużą miskę do mieszania, połączyć suche składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodaj mokre składniki, w tym mleko kokosowe i ocet. Delikatnie mieszaj do momentu włączenia, upewniając się, że nie mieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3
Wlać ciasto do 15 papierowych patelni na muffinki.
4
Piec przez 23-25 minut, lub aż wykałaczka włożona do babeczki wyjdzie czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Umieścić na stojaku i ostudzić completely.In miskę, śmietanę razem margarynę i skrócenie do kremowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać cukier puder filiżankę na raz, ubijając aż kremowy po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
7
Dodać kawę i kakao w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
8
Dodaj śmietankę. Krem razem do połączenia.Wygładzić na schłodzonych babeczkach lub użyć worka do rurki lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
śmietanka Do Kawyśmietanka Do Kawy
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
9
Na każdej mrożonej babeczce umieść fasolkę espresso.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn