Mięsisty Faszerowany Manicotti
Mięsisty faszerowany Manicotti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 634 kalorie, 38g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką sos spaghetti, jajko, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mięsisty Manicotti, Mięsisty Szpinak Manicotti, oraz Mięsisty Ser Manicotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; spłukać zimną wodą.
Usunąć osłonki z kiełbasy i wyrzucić. Gotować kiełbasę i wołowinę na dużej patelni, mieszając, aż mięso kruszy się i nie jest już różowy.
W dużej misce wymieszać jajko i mleko; dodać chleb. Wymieszać mieszankę kiełbas, ser mozzarella i kolejne 5 składników. Łyżka do muszli manicotti i ułóż w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Zalać 1 1/2 słoików sosem spaghetti na muszle.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 350 przez 30 minut. Pozostałe 1/2 słoika sosu spaghetti zalać muszelkami; posypać parmezanem.
Piec, odsłonięty, 10 minut więcej.
Uwaga: zapiekanka może być zmontowana i zamrożona do 1 miesiąca. Rozmrożone w lodówce na noc; pieczone, pokryte, w 350 przez 40 minut lub do ogrzania.