Miękkie i do żucia ciasteczka czekoladowe
Miękkie i żujące ciasteczka czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Ten przepis służy 72. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, sól, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Miękkie i do żucia ciasteczka M & M Chocolate Chip, Ciasteczka Czekoladowe Soft + Chewy, oraz Najlepsze miękkie i do żucia ciasteczka czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. w dużej misce z mikserem elektrycznym, ubić cukier granulowany, brązowy cukier i masło, aż będzie lekki i puszysty. Ubić wanilią i jajkami, aż dobrze wymieszane. Ubić w mące, sodzie oczyszczonej i soli. Wymieszać z czekoladą.
Na nieprzetworzonych arkuszy cookie, upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki stołowe 2 cale od siebie.
Piec 8 do 10 minut lub do jasnego złotego koloru. Cool 1 minuta; usuń z arkuszy cookie do regałów chłodzących.