Miód Brie Spread
Przepis miód Brie Spread może być wykonany w około 35 minut. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,54 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 35g tłuszczu i w sumie 611 kalorii. 61 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś okrągły ser brie, połówki orzechów pekan, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Działa dobrze jako przyprawa. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczony Brie z pastą figową, Pieczona Cebula Brie Do Smarowania, oraz Brie i Malina Panini z orzechami laskowymi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Rozwiń koło Brie i półksiężyc rolki.
Rozwiń ciasto z półksiężyca i owiń wokół Brie. Ściśnij szwy, aby uszczelnić ser.
Umieść w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 x 9 cali.
Posyp połówki orzecha pekan na wierzchu, a całość skrop miodem.
Piecz przez 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż uzyskasz złoty kolor, a ser będzie miękki.
Podawać z plasterkami jabłka lub krakersami z chleba kukurydzianego.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Zanurz się w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 320 dolarów.
![Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado]()
Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado
Pięknie intensywne aromaty kwiatowe, ze śladami wiciokrzewu, obfitych rodzynek, gorących, miodowych owoców i zielonych śliwek. Świeże, tłuste i giętkie smaki pomagają winu zrównoważyć i nasycić.Wykonane z wyselekcjonowanych winogron Chardonnay i Pinot Noir uprawianych w najlepszych mikroklimatach w Szampanii. Chardonnay jest zbierany z Grand Cru z Côte des Blancs, a Pinot Noir pochodzi z Grand Crus z Montagne de Reims i krawędzi Vallée de la Marne.Po zbiorach winogrona są prasowane natychmiast w domach prasowych w winnicach. Pierwsze tłoczenie to tylko sok używany do tego wina. Mieszanie następuje po fermentacji pierwotnej, końcowe cuvée kończy fermentację wtórną w butelce w chłodnych piwnicach Taittingera.O Sebastião SalgadoSebastião Salgado urodził się w 1944 roku w Aimorés w Brazylii. Dorastając w rodzinie ośmiorga dzieci na farmie rodziców, zafascynował się otaczającym go światem przyrody, od spacerów po lesie, patrzenia ze wzgórz i słuchania pociągówktóre przewoziły lokalne minerały. Po studiach ekonomicznych w szkole Sebastião postanowił zmienić karierę i zostać fotografem, skupiając się na swojej miłości do natury. Fotografie Sebastião Salgado wyrażają tragedie ludzkie i środowiskowe, a takzawsze udaje się znaleźć niezwykłe piękno, oferując w ten sposób promyk nadziei. Jego praca koncentruje się na bioróżnorodności planety, podkreślając to, co nie zostało przekształcone przez ludzi. Zdjęcie wybrane do kolekcji Taittinger to stwierdzenie tego, co najbardziej uniwersalne i oryginalne: życie, proste i spokojne.