Pieczona czarna fasola z Chorizo
Pieczona czarna fasola z Chorizo może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz paprykę jalapeño, sól, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasola Chorizo Czarna, Tortas (Black Beans Chorizo Subs), oraz Ostra czarna fasola z Chorizo i kremem Chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj chorizo; smażyć przez 2 minuty.
Wyjąć chorizo z patelni. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę i jalapeo; smażyć 4 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj sól, kminek, czerwony pieprz i czosnek; smażyć 1 minutę, stale mieszając. Wymieszać bulion i fasolę; doprowadzić do wrzenia. Gotować 5 minut. Mash do pożądanej konsystencji. Łyżka mieszanki fasoli do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Top z chorizo, pomidorem i serem.
Piec w 425 przez 30 minut lub do lekko rumiane. Wierzch z zieloną cebulką.