Miski Taco
Przepis Taco miski może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 20 minut. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 75 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mleko cztery ser, szczelnie rozdarte sałatki, taco bellâ® & chunky salsa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Miski Taco, Miseczki Z Kurczakiem Taco, oraz Miseczki Z Kurczakiem Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Zgniatać 4 duże arkusze folii, aby 4 (3-calowe) kulki; umieścić na blasze do pieczenia.
Umieść 1 tortillę na każdej kuli; spryskaj sprayem do gotowania.
Posypać równomiernie 1/2 łyżeczki. chili w proszku.
Piec 6 do 8 min. lub aż tortille są złotobrązowe. (Tortille będą zasłony na kulki jak piec.)
Tymczasem brązowe mięso z marchewką i pozostały chili w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Dodać 1/2 szklanki salsy; gotować i mieszać 2 min. lub aż do przegrzania.
Wymieszać majonez i pozostałą salsę w dużej misce.
Dodać warzywa sałatkowe i pomidory; lekko wymieszać. Łyżka do skorupy tortilla; top z mieszaniny mięsa, ser i kolendry.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.