Mirlitony marynowane, karczochy i papryka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać marynowane Mirlitony, karczochy, i papryka spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 3,11 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pieczonej papryki, bazylii, marynowanych karczochów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Spróbuj Marynowana papryka, karczochy i oliwki, Karczochy Marynowane, oraz Marynowane krewetki i karczochy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odsączyć karczochy serca, rezerwując płyn w dużej misce.
Przynieś mirlitony i wodę do przykrycia do wrzenia w holenderskim piekarniku i gotuj 45 do 50 minut lub do miękkości.
Odcedzić i schłodzić. Obierz mirlitony.
Pokrój na pół wzdłuż; w razie potrzeby usuń nasiona.
Pokroić połówki mirlitonu w plastry o grubości 1/4 cala.
Wymieszać reserved liquid, bazylia i kolejne 5 składników.
Dodaj mirlitons, karczoch serca, i papryka; wrzucić dobrze. Przykryć i schłodzić 2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
* 6 dużych żółtych Kabaczek lub cukinii może być susituted.
Przetnij na pół wzdłuż; przetnij połówki w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala. Gotować we wrzącej wodzie na pokrycie 5 minut lub do miękkości; odcedzić i ostudzić.