Mint Patty Cakes może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 20g tłuszczu i w sumie 492 kalorii. 13 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis z Foodnetwork wymaga proszku kakaowego z holenderskiego procesu, sody oczyszczonej, brązowego cukru i maślanki. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 24%. Podobne przepisy to Gotowane Ciasta Pasztecikowe, Mint Patty Pie, oraz Ciasto Miętowe.
Instrukcje
1
Zrób babeczki: umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F. Wyłóż dwie 12-filiżankowe patelnie do muffinek papierowymi wkładkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść masło, kakao w proszku i 3/4 szklanki wody w średniej misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej, przykryj folią i mikrofalówką, aż masło się rozpuści, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-o
3
Wymieszaj, aby połączyć, a następnie wymieszaj brązowy cukier.
Podziel ciasto między przygotowane kubki, wypełniając każdą około trzech czwartych drogi.
7
Piecz, aż babeczki odskoczą po dotknięciu, 30 do 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Ostudzić na patelniach 10 minut, a następnie przenieść do stojaków, aby całkowicie ostygły.
9
Zrób polewę: Cukier cukierniczy, syrop kukurydziany, tłuszcz piekarski i ekstrakt z mięty pieprzowej ubij mikserem, aż utworzy się gęsta pasta. Zbierz w kulkę, umieść między dwoma arkuszami pergaminu i rozwałkuj na grubość 1/4 cala (mikrofalówka 15 sekund, aby zmiękczyć, jeśli to konieczne). Użyj okrągłego noża 21/2 cala lub szklanki do soku, aby pokroić na dyski; przełóż skrawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
Sok Z Białej żurawiny
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Umieść dysk miętowy na wierzchu każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięta Pieprzowa
Pokroić Na Kawałki
1
Włóż czekoladę, syrop kukurydziany, masło i 1/4 szklanki wody do miski nadającej się do kuchenki mikrofalowej, przykryj folią i mikrofalówką na 50% mocy, aż czekolada się rozpuści, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Ciasto w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "