Mint Patty Cakes

Mint Patty Cakes
Mint Patty Cakes może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 20g tłuszczu i w sumie 492 kalorii. 13 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis z Foodnetwork wymaga proszku kakaowego z holenderskiego procesu, sody oczyszczonej, brązowego cukru i maślanki. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 24%. Podobne przepisy to Gotowane Ciasta Pasztecikowe, Mint Patty Pie, oraz Ciasto Miętowe.

Instrukcje

1
Zrób babeczki: umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F. Wyłóż dwie 12-filiżankowe patelnie do muffinek papierowymi wkładkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść masło, kakao w proszku i 3/4 szklanki wody w średniej misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej, przykryj folią i mikrofalówką, aż masło się rozpuści, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wymieszaj, aby połączyć, a następnie wymieszaj brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
W dużej misce ubij mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Ubij ciepłą mieszankę kakaową. W innej misce ubij maślankę, jajka i wanilię; mieszaj do ciasta, aż się połączą, ale nie mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Podziel ciasto między przygotowane kubki, wypełniając każdą około trzech czwartych drogi.
7
Piecz, aż babeczki odskoczą po dotknięciu, 30 do 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Ostudzić na patelniach 10 minut, a następnie przenieść do stojaków, aby całkowicie ostygły.
9
Zrób polewę: Cukier cukierniczy, syrop kukurydziany, tłuszcz piekarski i ekstrakt z mięty pieprzowej ubij mikserem, aż utworzy się gęsta pasta. Zbierz w kulkę, umieść między dwoma arkuszami pergaminu i rozwałkuj na grubość 1/4 cala (mikrofalówka 15 sekund, aby zmiękczyć, jeśli to konieczne). Użyj okrągłego noża 21/2 cala lub szklanki do soku, aby pokroić na dyski; przełóż skrawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Sok Z Białej żurawinySok Z Białej żurawiny
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Umieść dysk miętowy na wierzchu każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1
Włóż czekoladę, syrop kukurydziany, masło i 1/4 szklanki wody do miski nadającej się do kuchenki mikrofalowej, przykryj folią i mikrofalówką na 50% mocy, aż czekolada się rozpuści, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ubij, aby połączyć, a następnie lekko ostudź.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Rozprowadź glazurę na polewie miętowej, pozostawiając odsłoniętą miętę. Wstaw do lodówki do zestalenia, co najmniej 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
4
Podawać na zimno.
5
Zdjęcia: Con Poulos

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Ciasto w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn