Mint Chocolate Chip Mini Cakes

Mint Chocolate Chip Mini Cakes
Ten przepis służy 72 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cukier puder, crème de menthe cukierki czekoladowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Mint Chocolate Mini Cakes, Mini Ciastka Czekoladowe Miętowe, oraz Mini Pumpkin & Chocolate Chip Cakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść mini papierowy kubek do pieczenia w każdym z 24 mini kubków na muffiny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i jaj. Wymieszać 1/2 łyżeczki ekstraktu mięty i 1/2 szklanki czekoladowych wiórków do ciasta. Napełnij kubki muffin dwie trzecie pełne. (Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto, aż będzie gotowe do pieczenia; schłodzić patelnię 15 minut przed ponownym użyciem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Piec 15 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 5 minut; wyjąć babeczki z patelni do stojaków chłodzących. Całkowicie fajne. Powtórz z pozostałym cieście, aby uzyskać dodatkowe 48 mini babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
W dużej misce, beat masło, cukier puder, kolor żywności i pozostałe 1/2 łyżeczki ekstraktu mięty z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości. Wymieszać 1 łyżkę mleka. Stopniowo ubijać tylko tyle pozostałego mleka, 1 łyżeczka na raz, aby lukier był gładki i smarowalny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
Kolor żywnościKolor żywności
LukierLukier
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rozprowadź lukier na babeczkach lub fajce z końcówką # 22 star.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Posyp miniaturowe czekoladowe chipsy lukrem. Użyj obieraczki do warzyw, aby wióry czekoladowe cukierki; posypać babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mini Chocolate ChipsMini Chocolate Chips
Cukierki CzekoladoweCukierki Czekoladowe
WarzywaWarzywa
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje72
Ocena Zdrowia0
Magazyn