Mint Chocolate Chip Mini Cakes
Ten przepis służy 72 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cukier puder, crème de menthe cukierki czekoladowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Mint Chocolate Mini Cakes, Mini Ciastka Czekoladowe Miętowe, oraz Mini Pumpkin & Chocolate Chip Cakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść mini papierowy kubek do pieczenia w każdym z 24 mini kubków na muffiny.
Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i jaj. Wymieszać 1/2 łyżeczki ekstraktu mięty i 1/2 szklanki czekoladowych wiórków do ciasta. Napełnij kubki muffin dwie trzecie pełne. (Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto, aż będzie gotowe do pieczenia; schłodzić patelnię 15 minut przed ponownym użyciem.)
Piec 15 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 5 minut; wyjąć babeczki z patelni do stojaków chłodzących. Całkowicie fajne. Powtórz z pozostałym cieście, aby uzyskać dodatkowe 48 mini babeczek.
W dużej misce, beat masło, cukier puder, kolor żywności i pozostałe 1/2 łyżeczki ekstraktu mięty z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości. Wymieszać 1 łyżkę mleka. Stopniowo ubijać tylko tyle pozostałego mleka, 1 łyżeczka na raz, aby lukier był gładki i smarowalny.
Rozprowadź lukier na babeczkach lub fajce z końcówką # 22 star.
Posyp miniaturowe czekoladowe chipsy lukrem. Użyj obieraczki do warzyw, aby wióry czekoladowe cukierki; posypać babeczki.