Miniaturowe kotlety krabowe z dżemem pomidorowo-imbirowym
Miniaturowe ciastka krabowe z dżemem pomidorowo-imbirowym to bezmleczne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka musztardy dijon, sok z cytryny, płatki kukurydziane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasta krabowe z imbirem i limonką, Ciastka krabowe w papierze ryżowym z sosem imbirowo-limonkowym, oraz Ciastka krabowe ze słodkim sosem chili i imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubić razem majonez, jajko, musztardę, Old Bay, Sok z cytryny, sól, pieprz i Tabasco, a następnie delikatnie wymieszać z mięsem krabowym. Chłód, kryty, 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Majonez
Crabmeat
Musztarda
Pieprz
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2
Płatki kukurydziane Pulse w robocie kuchennym, aż grubo zmielone i umieścić w płytkim naczyniu. Uformuj 1 czubatą mieszankę łyżeczki kraba na ciasto o średnicy 1 1/2 cala (mieszanina będzie bardzo wilgotna), a następnie delikatnie pogłębiaj w płatkach kukurydzianych. Zrób więcej ciastek krabowych w ten sam sposób, przenosząc do masłowych blach do pieczenia. Chłód, pod przykryciem, co najmniej 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kukurydziane
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Blacha Do Pieczenia
3
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Piec ciasta krabowe partiami w środku piekarnika, aż chrupiące i złociste, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Przełożyć szpatułką na talerz i ułożyć na wierzchu około 1/2 łyżki dżemu pomidorowo-imbirowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir
Pomidor
Dżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
1
Niepakowane ciastka krabowe mogą schłodzić się do 4 godzin.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.