Mini tarty z cukinią i kozim serem
Mini tarty z cukinią i kozim serem wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka koziego sera, ciasto crust, średnica cukinia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest dobre. Podobne przepisy to Mini Tarty Z Cukinią I Kozim Serem, Mini tarty z kozim serem i oliwkami, oraz Tarty z serem figowym i kozim.
Instrukcje
Linia obramowana blacha do pieczenia z pergaminem.
Umieścić ciasto skórki na mąki powierzchni roboczej. Używając foremki do ciastek lub foremki do ciastek zanurzonej w mące od 1 1/2 do 1 3/4 cala, wyciąć 24 rundy; przenieść do przygotowanego arkusza, w odstępie 1/2 cala od siebie.
Umieść w zamrażarce, aż ciasto będzie twarde, około 30 minut. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryj; trzymaj zamrożone.
Wrzucić cukinię z 1 łyżeczką soli w średniej misce.
Umieścić cukinię w innej średniej misce; wrzucić 2 łyżki oliwy z oliwek i tymianku.
Cukinię posypać pieprzem.
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Na każdym zamrożonym cieście rozłożyć obficie kozi ser. Złożyć 3 do 4 plastrów cukinii na pół i umieścić w koncentrycznym okręgu na szczycie 1 okrągłego ciasta, tworząc kwiatowy wzór. Powtórz z pozostałą cukinią i ciastem (zachowaj pozostałą cukinię do innego użycia).
Piec, aż skórki będą lekko złote, o 20 protokół.
Lekko skropić oliwą z oliwek.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Sparuj tarty z Pinot Blanc. Spróbuj Robert Sinskey 2007 Pinot Blanc, Carneros ($40), który ma smaki cytrusowe i melonowe.