Mini tarty z bekonem i jajkiem
Mini tarty z bekonem i jajkiem zajmuje ok. 39 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 12g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz chleb kanapkowy, jajka, ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Portugalskie Tarty Z Budyniem Jajecznym, Mini tarty kalafiorowe z ziemniaczaną skórką Gruyere i boczkiem okruchy parmezanu, oraz Boczek z jajkiem makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko pokryć obie strony chleba sprayem do gotowania. Każdą kromkę chleba wcisnąć do filiżanki muffinowej puszki.
Piec w temperaturze 425 przez 10 minut lub do momentu, aż chleb zostanie lekko upieczony. Lekko schłodzić.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Połączyć mleko i jajka, dobrze mieszając trzepaczką. Miksturę jajeczną podzielić równomiernie między filiżanki do chleba.
Posypać cebulę, w razie potrzeby, i boczek równomiernie na tartach; top każdą tartę z 1 łyżką sera.
Piec w 350 przez 15 minut lub aż zestaw.