Mini serniki czekoladowe
Mini serniki czekoladowe wymagają około 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 36 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz cukier puder, tanią czekoladę, ricottę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Mini Serniki Czekoladowe, Mini Serniki Czekoladowe, oraz Mini Serniki Czekoladowe.
Instrukcje
Piekarnik do 150C / 130C wentylator / Gaz
Wyłóż otwory w puszce na muffinki za pomocą 12 papierowych pudełek na muffinki.
Umieścić herbatniki w torbie żywności i bash do małych okruchów z końcem wałka do ciasta. Wrzucić do miski, wymieszać z roztopionym masłem, aż okruchy będą ładnie pokryte, a następnie łyżkę między papierowymi pudełkami. Naciśnij w dół do dna, aby uzyskać solidną podstawę.
Aby zrobić nadzienie, umieść ricottę, jajka, wanilię i stopioną czekoladę w dużej misce do mieszania. Przesiać cukier puder. Ubij wszystko razem z elektryczną trzepaczką lub drewnianą łyżką, aż bardzo dobrze się połączą. Łyżka do papierowych pudełek aż do wierzchołków, a następnie dotknij całą puszkę na ławce, aby pozbyć się pęcherzyków powietrza.
Piec przez 30 minut, następnie wyjąć z piekarnika i delikatnie wcisnąć 3 mini jajka na wierzch każdego sernika.
Niech serniki ostygną całkowicie przed podaniem. Można przechowywać w lodówce do 3 dni.