Mini Pumpkin Spice Cakes with Orange Glaze

Mini Pumpkin Spice Cakes with Orange Glaze
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Mini Pumpkin Spice Cakes z pomarańczową glazurą. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 952 kalorie. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz wodę, olej, przyprawy ciasto mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pumpkin Butter tea Cakes with Orange Glaze, Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze, oraz Mini ciastka z oliwą z oliwek z cytrynową glazurą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Olej i mąka 8 mini patelni bundt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Połączyć ciasto mix, woda, olej, i jajka w dużej misce. Beat przez 2 minuty, lub do dobrze wymieszane. Podziel ciasto równo między przygotowane Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Piec przez 20 minut, lub do wykałaczki włożonej w pobliżu środka ciasta wychodzi czysty. Schłodzić ciasta w patelniach na regałach chłodzących przez 15 minut. Odwróć ciasta na stojak z drutu i całkowicie ostudź.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Krem rozgrzać w małym rondlu na średnim ogniu, aż tylko gotować; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać białe kęsy i mieszać do rozpuszczenia i wygładzenia. Mieszać barwniki spożywcze, 1 kropla na raz, aż pożądany kolor zostanie osiągnięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Chipsy Z Białej CzekoladyChipsy Z Białej Czekolady
3
Mżawka glazury nad ciastami. Przechowywać w lodówce ciasta przez 10 minut, lub do glazury jest jędrna. Przykryć i zarezerwować wszelkie pozostałe glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1
Umieścić marcepan w średniej misce. Używając rękawic lateksowych, zagniataj barwnik spożywczy, 1 kroplę na raz, w marcepan, aż do uzyskania pożądanego koloru. Podziel marcepan na 2 równe części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
MarcepanMarcepan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Zwiń 1 kawałek marcepanu na 12-calową kłodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarcepanMarcepan
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
3
Pokroić kłódkę w poprzek na 8 równych kawałków; odstawić do użycia jako łodygi. Spłaszczyć pozostały kawałek marcepanu, a następnie umieścić między 2 arkuszami folii. Za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj marcepan do grubości 1/4 cala. Za pomocą foremki do ciastek w kształcie liścia lub małego ostrego noża wytnij 24 liście. Udekoruj ciasta łodygami i liśćmi marcepanu. Podgrzać zastrzeżone glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarcepanMarcepan
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Podawać ciasta, przechodząc glazury obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn