Mini Placki Wiśniowe

Mini Placki Wiśniowe
Mini ciasto wiśniowe może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserowego. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 163 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular wynik 10%. Podobne przepisy to Mini Placki Wiśniowe, Mini-Ciasta Wiśniowe, oraz Mini Placki Wiśniowe.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na skórkę: w robocie kuchennym połączyć mąkę, cukier, sól i masło. Pulsuj procesor, aż mieszanina będzie przypominać drobny piasek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Zdjąć pokrywkę i dodać lodowatą wodę do mieszaniny. Uruchom procesor, aż mieszanina rzuci się w małą kulkę. Jeśli mieszanina jest nieco sucha, dodaj więcej wody z lodem przez łyżkę stołową, aż się połączy. Zbierz ciasto w kulkę. Za pomocą skrobaka lub noża podziel mieszaninę równomiernie na pół. Kształt każdej połowy w dysk. Owinąć każdy dysk w folię i schłodzić co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
Folia FoliowaFolia Foliowa
NóżNóż
4
Uwaga kucharza: w tym momencie można przechowywać zawinięte ciasto w lodówce przez kilka dni lub zamrozić do późniejszego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Do nadzienia: w rondlu połącz pestki wiśni i 1 szklankę wody na średnim ogniu przez 10 minut. W małej misce, połączyć cukier i skrobię kukurydzianą. Za pomocą trzepaczki, zawirować składniki razem, upewniając się, że nie ma żadnych grudek w skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CzereśnieCzereśnie
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Do wiśni dodać mieszankę cukru i skrobi kukurydzianej oraz skórkę cytrynową. Gotuj mieszankę wiśni, aż dojdzie do wrzenia. Gotować jeszcze 1 minutę, aż zgęstnieje. Pozwól, aby nadzienie wiśniowe lekko ostygło podczas przygotowywania Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
CzereśnieCzereśnie
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CukierCukier
7
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Spryskaj 24 filiżanki mini muffin cyny lub 2 (12 filiżanek) mini muffin puszki sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mini Taca Na MuffinkiMini Taca Na Muffinki
PiekarnikPiekarnik
8
Rozwałkuj dyski ciasta na 10-calowe rundy na dobrze obsypanej mąką powierzchni roboczej. Za pomocą okrągłego noża do ciastek lub herbatników o średnicy 1,5 cala, krawędź lekko zanurzona w mące, Wytnij 24 rundy z pierwszego rozwiniętego dysku. Za pomocą 2-calowego okrągłego foremki do ciastek lub herbatników, krawędź lekko zanurzona w mące, Wytnij 24 rundy z drugiego rozwiniętego dysku. Powinieneś mieć w sumie 24 (1 1/2 cala) rund i 24 (2-calowe) rund dla dopasowania górnej i dolnej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
9
Delikatnie włóż 2-calowe okrągłe ciasto na dno przygotowanej puszki mini muffin. Upewnij się, że pat dół i nadmiar zbliża się boki. Łyżka około 1 czubata łyżka schłodzone ciasto napełniania do każdej skorupy wyłożonej filiżanki. Dopasuj górną część każdego mini ciasta okrągłym ciastem o średnicy 1,5 cala, delikatnie spychając i uszczelniając dolną i górną skorupę, zaciskając krawędzie widelcem. Za pomocą ostrego noża do parowania wykonaj 3 małe nacięcia na górnej skorupie,aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mini Taca Na MuffinkiMini Taca Na Muffinki
NóżNóż
10
Piec, aż krawędzie będą złocisto brązowe i nadzienie jest bąbelkowe, o 12 protokół. Pozostawić do ostygnięcia na stojaku z drutu, a następnie wyjąć z puszki na muffinki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn