Mini pieczone ziemniaki z Aioli i Pimientos
Mini pieczone ziemniaki z Aioli i Pimientos może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatariański przepis służy 45 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 39 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka papryki, sok z cytryny, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczony w soli dziki łosoś z pomidorowym Aïoli i ziemniakami, Mini Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, oraz Dwa Razy Pieczone Mini Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° i ułóż stojak na środku.
Umieść ziemniaki na blasze do pieczenia i nakłuj każdy raz lub dwa widelcem.
Skropić olejem, posypać odmierzoną solą i wrzucić do połączenia.
Piec, aż łatwo Przekłute nożem, o 30 protokół.
Ostudzić na blasze do ostudzenia wystarczy obsłużyć, o 10 do 15 protokół.
Pokroić ziemniaki na pół i zwrócić je do blachy do pieczenia cięte bok do góry. Za pomocą palców delikatnie ściśnij boki każdej połowy ziemniaka, aby lekko rozerwać miąższ. Doprawić solą i odstawić do ostygnięcia do temperatury prawie pokojowej, około 30 minut. (Nie kłaść aioli na gorących ziemniaków lub będzie topić i kapać off.) Do montażu: tuż przed montażem, wymieszać pimientos i sól w małej misce.Dollop połówki ziemniaków z 1 łyżeczką aioli każdy i podzielić pimientos na szczytach.