Mini Dyniowe Bochenki Czekoladowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Mini Pumpkin Chocolate Chip bochenki spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Mieszanka proszku do pieczenia, olej roślinny, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chocolate Chip Banana Mini Loaves, Peanut Butter Banana Chocolate Chip Bread {Mini-bochenki!}, oraz Mini Chlebki Dyniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 4 do 6 patelni bochenkowych sprayem do gotowania.
W dużej misce wymieszać mąkę, przyprawę pumpkin pie, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól. W innej misce wymieszaj cukier, olej, jajka, dynię i wodę z trzepaczką do wymieszania.
Do suchych składników dodać mieszankę jajeczną; mieszać aż do zwilżenia. Wymieszać z czekoladą. Podziel ciasto równomiernie między Patelnie.
Piec 50 do 55 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Całkowicie schłodzić, co najmniej 1 godzinę.
Owinąć bochenki szczelnie i przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 dni lub przechowywać w lodówce do 10 dni. Aby służyć, pokroić każdy bochenek na 6 do 8 plastrów.