Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Mini Corn Cakes. Ten przepis służy 24 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 894 fanów. Jeśli masz oryginalną mieszankę, śmietanę ze szczypiorkiem i cebulą, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Mini placki kukurydziane z awokado i pomidorami, Mini pieczone ciasta Risotto Poblano z grillowaną salsą kukurydzianą, oraz Mini placki kukurydziane z wędzonym łososiem i koperkiem Crème Fraîche dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 12-calowej patelni nonstick, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać cebulę, seler i paprykę; gotować 3 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Seler
Cebula
3
W średniej misce wymieszaj mieszaninę warzyw i pozostałe składniki, z wyjątkiem oleju i śmietany, aż do dobrze wymieszanego.
W tej samej patelni, ciepła 2 łyżeczki oleju na średnim ogniu. Gotowanie 8 placków kukurydzianych na raz, upuść mieszaninę kukurydzy do oleju przez łyżki stołowe, rozkładając każdy na 1 1/2 cala rundy. Gotować 1 minutę do 1 minuty 30 sekund z każdej strony, ostrożnie obracając raz, aż złoty kolor. Ugotuj pozostałe ciasta kukurydziane, używając 2 łyżeczek oleju na każdą partię 8 ciastek kukurydzianych.