Mini Chleb kukurydziany ciasto krabowe z sosem cytrynowo-kaparowym
Need a dairy free i pescatarian hor d ' oeuvre? Mini Chleb kukurydziany ciasta krabowe z sosem cytrynowo-kaparowym może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, majonez, przyprawę Old bay i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to raczej tanie przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 27%. Spróbuj Pieczone ciasta krabowe ze szczypiorkiem i sosem kaparowym, Maryland Crab Cakes With Creamy Caper-Dill Sauce, oraz Ciasta z łososia w sosie jogurtowym cytrynowo-kaparowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować sos, połączyć pierwsze 8 składników; schłodzić.
Aby przygotować ciastka krabowe, rozgrzej olej na małej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, papryka, i czosnek na patelni; smażyć 3 protokół.
Połącz mieszankę papryki, 1/4 szklanki majonezu i 6 kolejnych składników( przez starą Zatokę); wymieszaj jajko. Złożyć w maślance chleb kukurydziany i krabmeat. Wymieszać na 16 porcji (po około 1/4 szklanki każda) na 2 blachach do pieczenia pokrytych natryskiem do gotowania. Lekko przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę. Odkryć i piec w 400 przez 12 minut lub do lekko rumiane.
Wyjąć z blachy do pieczenia za pomocą metalowej szpatułki.
W razie potrzeby udekorować szczypiorkiem.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.