Mini Chleb kukurydziany ciasto krabowe z sosem cytrynowo-kaparowym
Need a dairy free i pescatarian hor d ' oeuvre? Mini Chleb kukurydziany ciasta krabowe z sosem cytrynowo-kaparowym może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, majonez, przyprawę Old bay i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to raczej tanie przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 27%. Spróbuj Pieczone ciasta krabowe ze szczypiorkiem i sosem kaparowym, Maryland Crab Cakes With Creamy Caper-Dill Sauce, oraz Ciasta z łososia w sosie jogurtowym cytrynowo-kaparowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować sos, połączyć pierwsze 8 składników; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
2
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Aby przygotować ciastka krabowe, rozgrzej olej na małej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj cebulę, papryka, i czosnek na patelni; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Zdjąć z ognia; ostudzić.
6
Połącz mieszankę papryki, 1/4 szklanki majonezu i 6 kolejnych składników( przez starą Zatokę); wymieszaj jajko. Złożyć w maślance chleb kukurydziany i krabmeat. Wymieszać na 16 porcji (po około 1/4 szklanki każda) na 2 blachach do pieczenia pokrytych natryskiem do gotowania. Lekko przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę. Odkryć i piec w 400 przez 12 minut lub do lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Crabmeat
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjąć z blachy do pieczenia za pomocą metalowej szpatułki.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.