Migdałowy Lód
Migdałowy lód może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz truskawki, kantalupę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Lody Awokado, Lody Z Awokado (Bez Churn), oraz Lody Dyniowe Bez Ubijania.
Instrukcje
Zmiękczyć żelatynę w 1 szklance zimnej wody.
Dodać 2 1/4 szklanki wrzącej wody i cukru. Mieszać do całkowitego rozpuszczenia.
Dodaj 3 szklanki zimnej wody i Wyciąg z migdałów.
Wlać mieszaninę żelatyny do patelni 9x13 cali i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny.
Pokroić w kwadraty 1 cal i podawać w misce z pokrojonymi owocami.