Migdałowe Serce Napoleon

Migdałowe Serce Napoleon
Migdałowe Serce Napoleon może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wyciąg z migdałów, półsłodką czekoladę Piekarską, pudding instant o smaku waniliowym i kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pralinki Napoleon Z Nadzieniem Z Kremu Migdałowego, Citrus burst syllabub z migdałowymi ciasteczkami serca, oraz Serce do serca: Lemon Coeur a la Creme z kompot z krwi pomarańczowej.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Rozwiń 1 arkusz ciasta; pokrój w 12 serc za pomocą 2-calowego foremki do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Różowym, Zielonym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Różowym, Zielonym I Niebieskim
3
Umieścić, 2 cale od siebie, na blasze do pieczenia. Powtórz na drugiej blasze z pozostałym arkuszem ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Piec 20 min. albo aż do złotego brązu. Fajne 1 min. na blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
6
W międzyczasie ubić budyń wymieszać, pół na pół i wyekstrahować trzepaczką 2 min. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
7
Roztopić czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Serduszka podzielić poziomo na pół; wypełnić mieszanką budyniową, dodając około 1 łyżki. dla każdego.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
8
Wymieszać cukier i gorącą wodę do wymieszania; rozprowadzić na czubkach serc.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
9
Odstawić, aż prawie zestaw.
10
Skropić czekoladą; delikatnie obracać wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn