Gulasz Wieprzowy Po Tajsku
Gulasz wieprzowy w stylu tajskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 410 kalorii, 33g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś schab bez kości, kliny limonki, ukośnie pokrojoną zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wieprzowina Po Tajsku, Pizza Wieprzowa Po Tajsku, oraz Wieprzowina Orzechowa Po Tajsku.
Instrukcje
Aby przygotować gulasz, przyciąć tłuszcz z wieprzowiny.
Umieścić wieprzowinę i 5 kolejnych składników (wieprzowina przez czosnek) w powolnej kuchence elektrycznej. Przykryć pokrywką i gotować na małym ogniu przez 8 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z wolnej kuchenki i grubo posiekać.
Dodać masło orzechowe do cieczy w powolnej kuchence; dobrze wymieszać. Wymieszać z wieprzowiną.
Połączyć gulasz i ryż w dużej misce. Top każdej porcji z cebulą i orzeszkami ziemnymi; podawać z wapna klinów.