Mieszany Grill z sosem Barbecue Cherry Cola
Mieszany Grill z sosem Barbecue Cherry Cola może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 824 kalorii, 64G białka, oraz 60 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.96 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, sos barbecue cherry cola, kiełbaski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Spróbuj Mieszany Grill z sosem Barbecue Cherry Cola, Grillowane żeberka z sosem Barbecue Cherry Cola, oraz Sos Barbecue Cola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki w małej misce, aby wymieszać. DO AHEAD: może być wykonany 2 tygodnie do przodu. Przechowywać w szczelnym pojemniku w chłodnej temperaturze pokojowej.
Zdejmij górny stojak z grilla.
Umieść patelnię z folii na środku dolnego stojaka; napełnij do połowy wodą (jeśli używasz 2-palnikowego grilla gazowego, umieść patelnię na 1 nieoświetlonym palniku).
Przygotować grill (średnie ciepło).
Żeberka posypać solą i 3 łyżkami przypraw. Jeśli używasz grilla węglowego, lekkie brykiety w kominie i wlać połowę na stojaku z każdej strony miski ociekowej (musisz zapalić więcej brykietów w kominie, aby uzupełnić 1 lub więcej razy podczas grillowania). W przypadku korzystania z 3-palnikowego grilla gazowego, lekkie palniki po lewej i prawej stronie, pozostawiając środkowy palnik wyłączony. W przypadku korzystania z 2-palnikowego grilla gazowego, lekki palnik po stronie przeciwnej miski ociekowej.
Spuścić zrębki drzewne. Jeśli używasz grilla gazowego, ułóż 2 Mini Patelnie i napełnij 1 szklanką odsączonych wiórów drewnianych. Stos pozostałe 2 Mini Patelnie i wypełnić 1 szklanką odsączone wióry drewniane.
Umieść patelnie na płomieniu. Jeśli za pomocą węgla drzewnego, rozrzucić 2 szklanki odsączone wióry na węglach.
Szczotka górna grill rack z olejem; powrót do grilla.
Umieść żebra na stojaku grillowym nad patelnią ociekową. Coverbarbecue; grilluj, aż mięso odejdzie od kości, obracając i zmieniając położenie co 30 minut i dodając więcej wiórów do patelni w razie potrzeby, około 1 1/2 godziny. Utrzymuj temperaturę grilla na poziomie 177°, otwierając otwory wentylacyjne szersze dla większej ilości ciepła lub częściowo zamykając dla mniejszej ilości ciepła.
Przełożyć żeberka na obramowaną blachę do pieczenia; ostudzić.
DO AHEAD: żeberka mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Lekko szczotkuj stojaki do grilla olejem. Przygotować grill (średnie ciepło).
Kurczaka posypać solą i pozostałą przyprawą.
Umieść kurczaka, kiełbaski i żeberka na stojakach do grillowania; przykryj i grilluj 7 minut, okazjonalnie obracając.
Żeberka posmarować 1 szklanką sosu cherry cola; przykryć i grillować, aż kurczak zostanie ugotowany, a żeberka będą szkliwione, często obracając się, o 5 minut dłużej.
Kiełbaski przełożyć na talerz; żeberka i kurczaka przełożyć na deskę do krojenia.
Pokrój wieprzowinę między kościami; pokrój kurczaka w poprzek na paski o szerokości 3/4 cala.
Przełożyć na półmisek z kiełbaskami.
Podawać z pozostałym sosem cherry cola.
* Papryka hiszpańska wędzona na gorąco dostępna jest w sklepach specjalistycznych oraz od tienda.com; wędzona papryka jest teraz dostępna w sekcji przypraw w niektórych supermarketach.
Zaskakująco, offdry Riesling jest doskonały ze słodkimi i pikantnymi smakami w tym menu. We like the 2006 Riesling ($1
z Winnicy Koehler w kalifornijskiej Dolinie Santa Ynez. Jego cytrusowe i zielone jabłko smaki są ładne folia Dla dymu chiles tutaj. Dla bardziej klasycznego parowania, Przejdź na piwo: spróbuj hoppy, słodowy IPA (India Pale Ale), jak Lagunitas IPA Północnej Kalifornii (9$za sześciopak).