Mieszanka Kukurydziano-Rukolowo-Pomidorowa
Mieszanka kukurydziano-Rukolowo-pomidorowa to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz sól i pieprz, kolendra, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka Z Kukurydzy, Rukoli I Pomidorów, Sałatka z rukoli, kukurydzy i pomidorów, oraz Placki kukurydziane z rukolą i sałatką z ciepłych pomidorów.
Instrukcje
Przykryć ruszt do gotowania na zimno z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnim ogniu (350 do 400). Posmarować kukurydzę sprayem do gotowania.
Umieść kukurydzę na ruszcie do gotowania i grilluj, przykryte pokrywą grilla, obracając od czasu do czasu, 12 do 15 minut lub aż lekko rumiane i gotowe.
Wyjąć kukurydzę z grilla i lekko ostudzić.
Trzymaj każdą grillowaną kolbę pionowo na desce do krojenia i ostrożnie tnij w dół, tnąc jądra z kolby. Odrzuć kolby.
Połącz ziarna kukurydzy, rukolę i następne 5 składników, rzucając do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.