Mieszane Curry Z Owocami Morza
Nigdy nie można mieć zbyt wiele indyjskich przepisów, więc dać mieszane owoce morza Curry spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 136 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.11 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jeśli masz czosnek, sól, krewetki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 43 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Mieszana Sałatka Z Owoców Morza, Mieszane Seviche Z Owocami Morza, oraz Ceviche Z Owocami Morza.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować imbir, czosnek, i cebula, aż cebula zmięknie, o 2 do 3 protokół. Wymieszać pastę curry, sok z limonki, brązowy cukier, i mleko kokosowe; gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Mieszać w krewetki, przegrzebki, szparagi, kolendra, i sól; gotować, aż owoce morza jest nieprzezroczyste, 4 do 5 protokół.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Indaba Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
![Indaba Chenin Blanc]()
Indaba Chenin Blanc
Aromatyczne kiwi i melonowe niuanse na nosie. Mnóstwo pysznych tropikalnych smaków melona i cytrusów. Wagaśrodkowe podniebienie z długim zakończeniem, które ma odrobinę pikanterii.Połącz ze świeżą mozzarellą, krewetkami z grilla, lekkimi makaronami, czerwonym Lucjanem, pierogami, satayem z kurczaka lub mieszaną zieloną sałatką.