Miecznik Imbirowy
Miecznik imbirowy limonkowy wymaga z grubsza 17 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 137g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 1325 kalorii. Na 19,1 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz miód, czosnek błyskawiczny, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Miecznik Imbirowy, Miecznik Imbirowo-Limonkowy, oraz Grillowany Miecznik Imbirowo-Limonkowy I Warzywa są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w małym rondlu.Zanurz każdy stek w mieszance limonki, aby pokryć.
Umieść rybę na patelni pokrytej natryskiem do gotowania.
Posypać solą i pieprzem.Broil 10 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.Podczas gdy ryby gotuje, umieścić mieszaninę soku z limonki na średnim ogniu; gotować do zmniejszenia o połowę (o 8 protokół).
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.