Miecznik I Caponata Di Melanzanes

Miecznik I Caponata Di Melanzanes
Miecznik i Caponata Di Melanzanes może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 6,33 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, ocet balsamiczny, bakłażany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Miecznik I Caponata Di Melanzanes, Caponata, oraz Caponata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej patelni saute rozgrzać 3/4 szklanki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj anchois i czosnek do gorącego oleju. Używając drewnianej łyżki, naciśnij anchois, aby je rozbić. Wydaje się, że rozpuszczają się w oleju. Wrzucić bakłażana i gotować, aż złoty ze wszystkich stron, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
3
Usuń bakłażan z oleju i odcedzić na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Wlać nadmiar oleju z patelni i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać 1/2 szklanki pozostałej oliwy z oliwek na patelnię i podgrzać na średnim ogniu. Wrzucić cebulę i płatki chili i saute, aż cebula jest przezroczysta, o 3 protokół. Ręcznie zmiażdżyć pomidory na patelni i dobrze wymieszać. Doprowadzić do duszenia na wolnym ogniu przez 10 minut, a następnie powrócić bakłażana na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać czarne oliwki, kapary, rodzynki i orzeszki piniowe na patelnię, dobrze wymieszać i posypać cukrem i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki CzarneOliwki Czarne
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Wlać sos pomidorowy i wymieszać; doprawić do smaku solą morską i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
8
W międzyczasie zalać filety z miecznika w pozostałej 1/4 szklanki oliwy z oliwek, soku z cytryny i bazylii. Marynować w lodówce przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
MiecznikMiecznik
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
9
Rozgrzej patelnię grillową na średnim płomieniu i posmaruj olejem, aby zapobiec przywieraniu ryby. Doprawić rybę solą morską i świeżo zmielonym czarnym pieprzem, a następnie umieścić na patelni. Zapiekać po obu stronach przez 3 do 5 minut na stronę lub do całkowitego ugotowania (nieprzezroczyste w środku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Podawać natychmiast z hojną łyżką caponata.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn